Супергрупата ще представи повече от 20 емблематични рок песни

 

Супергрупата "Легендите", сформирана от четири поколения топ музиканти, ще представи 40-годишната история на българската рок музика в още четири български града – София, Пловдив, Русе и Габрово.

 

На предишните си два концерта във Варна и Бургас Йордан Караджов от „Сигнал”, Константин Марков и Стенли от „Тангра”, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров представиха за първи път съвременния си спектакъл с повече от 20 емблематични песни, останали в историята на българската рок музика и в сърцата на меломаните. 

 

Сред тях са „След десет години“, „Пак ще се прегърнем”, „Оловният войник“, „Жулиета”, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“, „100 години”, „Има ли цветя“ и много други. 

 

Парчетата ще звучат в оригинален аранжимент, но показващи артистите в различна светлина – Данчо Караджов, изпълняващ песни на ФСБ и „Тангра”, Стенли с оригинален прочит на репертоара на D2, Любо Киров - в ролята на барабанист и певец, както и китарните партии на Митко Кърнев. Евъргрийните са и визуално представени чрез специална мултимедия, която допълнително допринася публиката да се потопи в духа на времето на любимите й песни. 

 

Ето и датите и мястото на предстоящите концерти:

 

Пловдив, 3 ноември - Многофункционална спортна зала „Колодрум“ от 20.30 ч.
Габрово, 6 ноември - Спортна зала “Орловец” от 20.30 ч.
София, 14 ноември - Зала 1 на НДК от 20.00 ч.
Русе, 10 декември - Зала „Булстрад Арена” от 20.30 ч.