Претендент на Реформаторите шофирал пиян

 

Кандидатът на реформаторите за кмет на Варна - с присъда за шофиране в нетрезво състояние.


През 2007-ма Чавдар Трифонов бил хванат с 1,6 промила алкохол в кръвта. Той признава вината си и е осъден на три месеца условно с три години изпитателен срок, а книжката му е отнета за осем месеца.


След публикации в интернет, днес Трифонов призна, че не е споделил това с предизборния щаб на реформаторите и обвини Делян Пеевски и Цветан Цветанов в компроматна война.


„Преди 8 години сгреших, не подкупих, не забатачих, застанах отговорно, понесох си последствията. Не приех да се договарям с Пеевски, не поех помощи, не дадох и аз някой лев да тушираме медийно каквото и да било. Не случайно атаката днес стартира с идването на Цветанов в града ,тъй като аз и коалицията „Реформатори и патриоти“ сме основни опоненти на статуквото и наистина ще им разбием схемите в този град”, коментира Чавдар Трифонов, кандидат-кмет на „Реформатори и патриоти“.

 

Нова телевизия призовава - гласувай независимо! Ако споделяш това послание, сподели #АзСъмНезависим. Защото с всяко следващо споделяне намаляваме тежестта и значението на контролирания вот.