Плеймейтката в последно време е неузнаваема и направо сияе от щастие, пише "Монитор"

 

Златка Димитрова отново е бременна, съобщиха нейни фенове. Плеймейтката в последно време е неузнаваема и направо сияе от щастие, което даде повод за подозрението, че чака раждането на така желаното си първо дете. След като преди повече от година загуби бебето си, сега Черната Златка изглежда във форма да дари приятеля си Миро с наследник, пише вестник "Монитор".

 

Още един повод за съмненията породи червеното конче, което отскоро плеймейтката върза на ръката си. Това е обичайно сред бременните жени, които по този начин искат да се предпазят от уроки. Веднага след това фенове започнаха да ѝ честитят в социалната мрежа, но коментарите им бързо бяха премахнати.

 

Черната Златка загуби бебето си в седмия месец. След това лекарите я посъветваха една година да не прави опити за забременяване. Този срок изтече през август и това обяснява и защо плеймейтката толкова сияе в последно време. Mиpo и Злaти изглеждат по-влюбени от всякога. „Дай Боже, да се сдобият с така желаното дете“, пожелаха им феновете.

 

Повече от печата гледайте във видеото!