Лидерът на БСП коментира бруталните думи към репортеа на Нова Вероника Димитрова

 

„Заплахата е престъпление”, заяви в студиото на „Здравей, България” лидерът на БСП Михаил Миков. Той коментира бруталните заплахи, които председателят на политическата партия „Солидарност” отправи към репортера на Нова Вероника Димитрова.  

Още по темата


Партията „Солидарност” е основана преди осем години, а първа споразумение със „Солидарност” подписва БСП.  „Аз не знам да сме работили с партия „Солидарност”.  Не знам такава партия даже”, заяви Михаил Миков.

 

Той се оплака, че и кандидати на БСП са заплашвани. „Наш кандидат отива в ГЕРБ, защото са му казали, че жена му ще остане без работа. Човекът идва при нас, плаче и обяснява: „Аз съм от БСП, но ми казаха, че ако не бъда кандидат на ГЕРБ, жена ми няма да остане на работа”. Заплашват и хората, че няма да имат държава. Цветанов заплашва, че ако не гласуват за ГЕРБ, няма да има европейски проекти. Да не би европейските проекти да се разпределят по партийна линия?”, пита той.

 

Не се учудвам, че се стига до такива неща с журналисти. Държавата трябва да действа, за два дни се разследва такова престъпление”, коментира още Миков.