Какво ще има в програмата на Нова в изборния ден - вижте!

 
 
 
"Тези местни избори ако не бяха тъжни, щяха да са смешни. Те са много предвидими. Тъжни са, защото независимо от това какво разкриха разследванията, от това нищо не последва. Никой не се удари по главата да промени законодателството така, че да няма злоупотреби", заяви журналистът Миролюба Бенатова в "Здравей, България". 
 

Още по темата

"Когато в навечерието на изборите едни хора, които са разкрити от нашите репортери, че продават гласове, бъдат пуснати на свобода, не остава много място за оптимизъм. Остава все пак идеята, че всички ние, гласувайки, можем да объркаме сметките", допълни водещата на "Събуди се" Мира Иванова.

 

"В изборния ден започваме от рано сутринта. Ще имаме репортери на много места в страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, Кърджали. На всички онези места, на които имаше наши репортери и преди изборите, като Галиче", поясни тя. 

 

"Комбина" ще бъде от 15 ч. до 18 ч. Ще следим абсолютно всичко, което се случва в страната. Ще започнем с д-р Мирослав Ненков, Шкумбата и компания. Иван Ласкин, Юлиан Константинов и Фънки ще бъдат сред гостите ни", поясни Лора Крумова. 

 

Още от Миролюба Бенатова - ТУК.