Лидерът на „Атака” твърди, че е същият хулиган, какъвто е бил през 1973 г.

Лидерът на „Атака" Волен Сидеров заяви желание да оглави хайдушко движение в страната, за да освободи държавата от джихадисти и талибани. 


Има един легендарен герой - хайдут Сидер, който се бие с черен араб и понеже България е наводнена с талибани, джихадисти, или вечният враг на християните, нищо чудно да се стигне до хайдушко движение, защото властта не прави нищо. Когато няма власт, няма държава, хората се организират в хайдушки дружини. В историята това се е изразявало във възмездие на насилниците, на поробителите. Говорим за подаване на сигнали срещу тях. Хайдушки чети, които ще подават сигнали. Четите са си избирали войводи по качества", коментира Сидеров.


Според него "България е полицейска, фашистка и диктаторска държава, а в НАТФИЗ свободно се продава дрога".


Освен това у нас не се провеждали избори, защото те били „предварително купени”. 


Във връзка със скандала пред Академията в изборната нощ, Сидеров заяви: „Създаде се истерия, която отклони въпроса от изборите, а те бяха ужасяващо фалшифицирани. И все пак, ако съжалявам за нещо, то е това, че т.нар. случай пред т.нар. Театрална академия затъмни основната тема за изборите".


Прочетох огромни лъжи за себе си - полицията ме пазела. Полицията ме изнесе нарочно, за да бъда линчуван. Как да приема, че животът ми не е застрашен?! Те искат да направят „Никола Петков" 2. Да бъда закопчан с белезници и група наркоманчета да крещят: „Браво, арестуваха го" и „Ура"


Аз съм същият хулиган, какъвто бях през 1973 г. - тогава бях млад, наивен, имах сърце и душа, възмущавах се от всяка несправедливост и исках да се боря срещу нея. Вече съм с бели коси, но мисля по същия начин”, каза още Сидеров от парламентарната трибуна.


Той определи като „огромна несправедливост” фактът, че в България имало един милион наркозависими и той щял да продължи да се бори срещу измирането на „бъдещето на България”.