Пореден случай на агресия на пътя

 

Пореден случай на агресия на пътя. Шофьор нападна майка пред децата й заради направена забележка. При сблъсъка е пострадал случаен минувач, притекъл се на помощ на жената. 

 

Локалното платно на столичния булевард „Черни връх”. Млада жена, возеща двете си деца в колата, е засечена от шофьор, навлязъл в насрещното. Жената прави забележка на нарушителя, но това само отключва неговата агресия. 

 

Чувайки виковете й, Даниел се притичва на помощ. Той овладява ситуацията, но и получава заплаха, че ще си плати. 20 минути по-късно е причакан близо до дома си от двама мъже. Единият - същият шофьор-нарушител. 

 

Днес Даниел е с отоци по главата и синини по гърба и ръцете вследствие на многобройни удари и ритници. Завел е дело, но има нужда от помощта на жената, която е спасил.

 

"Бих искал да направя един апел към нея - нека дойде в 4-то районно, да каже за какво става въпрос, защото в момента е моята дума срещу неговата", призова Даниел. 

 

Биячът е добре известен на полицията - 50-годишен мъж, задържан и друг път за хулигански прояви. В момента е в ареста, а по случая е образувано досъдебно производство. Помощникът му е обявен за общодържавно издирване.

 

Репортер: Ивомира Пехливанова