Услугата се предлага от Нина Кенили в нюйоркския квартал Бруклин

За всички нуждаещи се от майчина ласка, които са далеч от своя родител, американски сайт предлага майка под наем, пише в. "Метро", цитиран от БТА.

 

Тя може да бъде открита на уебстраницата Need A Mom. Услугата се предлага от Нина Кенили в нюйоркския квартал Бруклин. Тя изтъква, че има 30-годишен опит на майка и едва ли би разочаровала клиентите.

 

"Много често млади хора от квартала споделяха с мен своите проблеми. Кой изгубил работата си, кой се скарал с приятелката си. Това ме наведе на мисълта, че те си нямат майка наблизо, на която да изплачат болката си. Така ми хрумна идеята да създам сайта Need A Mom", разказва Нина Кенили. 

 

Тя е майка на двама сина и е работила като терапевт по рехабилитация на наркозависими. Майката под наем може за скромна сума да изглади вашата риза или да ви зашие паднало копче. Тя ще ви изведе на разходка или ще гледа филм с вас, като ще ви донесе и пуканки. Ако сте болни, Нина ще ви приготви топла пилешка супа и ще ви я поднесе в леглото. Тя все още не е определила цена за всичките си услуги, но топлата супа с поднасянето ще ви струва 40 долара.