В стаите има страшни клоуни, вещици, кукла от филм на ужасите в изпръскана с кръв баня

Семейство от Престън, Великобритания, е изхарчило 20 000 лири за декориране на къщата си и прилежащите й територии в стила на филма "Зомби апокалипсис", съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА. 

 

Пред входа на жилището те са разположили няколко фигури на зомбита, които нападат автомобили, а също пътни знаци с надписи с боя "мъртъвците са вътре". 

 

Семейството е планирало каква да бъде украсата тази година в продължение на 10 месеца, като някои от експонатите лично са били донесени от тях от САЩ. Стаите в къщата са кръстени "Домът на зомбитата", "Леговището на Дракула", "Стая за прогонване на дявола" и "Карнавал на призраците". В тях има фигури на страшни клоуни, вещици, кукла от филм на ужасите в изпръскана с кръв баня

 

Всяка година с настъпването на Хелоуин жилището на семейството се превръща в "Дом на терора", отваряйки врати за всички желаещи. Тази година те могат да разгледат къщата безплатно. Ако искат могат да оставят дарение, като средствата ще бъдат използвани за онкологични заболявания.