Маги Халваджиян напусна съдийския стол заради Александрина Макенджиева

Нощта на героичните парчета в X Factor впечатли жури и публика с оригинални сценични решения и издържани изпълнения.

 

Кристиан Костов не само направи успешна интерпретация на „Болката от ляво”, но и беше поздравен от самия Васил Найденов след своето представяне. Няколко дни по-рано 15-годишният талантлив участник се срещна с българската звезда за ценни съвети.

 

„Готов съм да направя дует, ако има кой да създаде подходящия текст за нас”, сподели Васил Найденов, който изрази адмирации към Кристиан.

 

Александрина Макенджиева се реабилитира пред публиката с едно от хитовите парчета на Анастейша, докато Маги реши да опита нова стратегия за сценичната треска на „Биг Мама”, като напусна съдийския стол и се настани сред публиката. Дамата от Сандански не само се справи добре, но и се завърна в целия си блясък, обирайки овациите в залата.

 

"Belcanto" направи музикален подвиг на сцената на X Factor с песен на групата на всички времена – "Queen", точно 24 години след смъртта на великия Фреди Меркюри.

 

„Това, което направихте, е истински тримуф. Все още не мога да осъзная дали присъствах на изпълнението – беше невероятно!”, сподели ентусиазираният Криско.   

 

С взрявяващо изпълнение се представи и Дарина, която изпя в едно песен на Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж.

 

Вечерта завърши със Стивън Ачикор и "Heal the World" на Майкъл Джексън, която прозвуча с участието на децата от "Бон Бон".