Включи се в инициативата "Следвай снежния човек" от 4 до 15 декември и подари детска играчка

Какво е Коледа без подаръци? Ами не е същото.... Особено за малчуганите, които толкова силно очакват празника. Ето защо Holiday Heroes организират своята традиционна акция по събиране на детски играчки, която е част от коледната им кампания, за да могат и децата от семейства в нужда да се зарадват на празника. 

 

От 4 до 15 декември празничните герои ще събират подаръци за най-малките членове на хиляди български семейства в нужда, на които ще помогнат и тази Коледа. За втора поредна година тази акция ще се провежда в The Mall в София, а инициативата е под мотото „Следвай снежния човек“. 

 

Всеки посетител на търговския център може да донесе нова или добре почистена детска играчка и да я остави в къта на Holiday Heroes до големия снежен мечок. Всеки делничен ден от 18.00 до 20.00 часа, а в почивните - от 14.00 до 18.00 часа, доброволци на каузата ще посрещат желаещите да дарят играчки. Всеки, който желае да направи дете от семейство в нужда щастливо, може да остави играчка в къта на Holiday Heroes, дори и да няма доброволец. 

 

Празничните герои приветстват и всички, които искат да се включат като доброволци в акцията и да помогнат при събирането на играчки. 

 

Инициативата за събиране на играчки е част от Коледа 2015 – седмата поред кампания на Holiday Heroes, по време на която 5000 български домакинства ще получат празнични пакети с храна и най-необходимите продукти за едно истинско посрещане на празниците. Всичко за героите ще намерите и във Facebook.