„Аз винаги търся това, което ни обединява", коментира съпредседателят на ПГ на Реформаторите

 

„Няма решение на Реформаторския блок дали ще останем в управлението, или ще минем в опозиция. В момента единственото легитимно решение е да сме част от управляващото мнозинство, така ще е докато то не бъде отменено”.

 

Още по темата

Това коментира в студиото на „Здравей, България” съпредседателят  на парламентарната група на Реформаторския блок Найден Зеленогорски, който е и част от ръководството на „Движение България на гражданите”.

 

Може да искаме в следващите шест месеца да се реализират конкретни неща. Според мен това е една подкрепа под условие”, каза още съпредседателят на парламентарната група на Реформаторите.

 

„Петър Москов според мен се справя отлично. Не се съмнявам нито в професионалните, нито в моралните му качества. Аз подкрепям Петър Москов и ще продължавам да го подкрепям. Това е правилното решение. Той е министър на Реформаторския блок. Ние сме избрани от симпатизантите на Реформаторския блок”, каза още Зеленогорски.

 

„Аз винаги търся това, което ни обединява. Чух се с кмета ни в Монтана, с кмета ни в Плевен, кмета ни в Добрич. Тяхното мнение е, че трябва да направим усилие да останем в мнозинството и да реализираме реформите”, каза още Зеленогорски.