Ивета получи предложение за работа, а децата – много подаръци

 

Вълна от съпричастност след репортаж на Нова. Ден след като ви разказахме историята на безработната Ивета, която се грижи за трите си деца, десетки пожелаха да помогнат.


Най-дългосрочна помощ предложи Димитрина Гринко - управител на фирма за продажби по телефона. Тя покани самотната майка на интервю за работа.

Още по темата


Празниците ще отминат, прожекторите ще угаснат и те отново ще бъдат в това положение. Така че, според мен, предложението за работа е по-добрият вариант, ако Ивета може да се впише в нашия екип”, каза Гринко.


Най-голямата дъщеря на Ивета – 10-годишната Емили, пък сподели, че мечтае да отиде на коледното тържество в училище. За целта обаче майка й трябваше да плати 23 лева. И парите дойдоха - от Голямо Пещене.


Малката Марти пък иска от Дядо Коледа ботушки с пухчета. В ролята на добрия старец за малкото момиченце влизат две студентки от Пловдив – Яна и Елеонора.  Те са подготвили подаръци и за сестричките на Марти.


Предпразнични изненади семейството получи и от други хора с добри сърца.


Още по темата гледайте във видеото. 

 

Ако искате да помогнете, можете да преведете средства по следната банкова сметка:
IBAN - BG80BPBI79421085333101
BIC - BPBIBGSF
Пощенска банка
Титуляр на сметката: Ивета Любенова Колева

 
Ако желаете да зарадвате семейството на Ивета с подаръци, изпращайте ги на адреса на Нова: София 1592, бул. „Христофор Колумб” 41, за Нова телевизия с надпис "Подарък за Ивета".