Снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал

 

 

Отново брутално убийство на бизнесмен в София. Застрелян е собственикът на модна къща „Агресия".

 

Около 19:00 часа снощи Александър Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Часове по-късно домашният любимец се върнал сам. Близките на Антов се обадили в 4-то РПУ и бил обявен за издирване.

 

От снощи е започнало издирване. Посреднощ полицаите са намерили тялото на бизнесмена на алея близо до дома му. Той е бил застрелян с два куршума в главата. През нощта е била нужна помощта на Пожарната, която да освети района. Използвани са и полицейски кучета, за откриването на Александър Антов. 

 

Видео: БГНЕС

 

Под ръководството на Софийска градска прокуратура от СДВР започна разследване за убийството на Антов. Делото се води срещу неизвестен извършител. От държавното обвинение информират, че към момента е изяснено, че престъплението е извършено около 18.00 часа на 8 януари в гориста местност край Бистрица. Тялото е открито в 23.59 часа. Антов е убит с огнестрелно оръжие, като са му били причинени две наранявания в областта на главата.

 

В хода на разследването се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Направено е претърсване и изземване. Назначени са съдебно–медицинска експертиза, биологична и балистична експертиза. 

 

Припомняме, че това е второ показно убийство в София само за седмица. На 7 януари вечерта в София беше разстрелян 53-годишният бизнесмен Веселин Стоименов.