Застреляха собственик на модна къща в Бистрица

 

Второ убийство на бизнесмен в рамките на денонощие. Снощи в село Бистрица е бил застрелян собственикът на модна къща „Агресия” Александър Антов. 

 

Той излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Часове по-късно след дълго издирване полицията го открива на около 500 метра от дома му. Прострелян е смъртоносно с два куршума. Версии и мотиви все още няма. Той не е бил заплашван. Убийството му шокира всички, защото Антов никога не е имал проблеми със закона или с бизнеса си. 

Още по темата

 

Александър Антов излиза с кучето си около 19.00 часа. По-късно в къщата се връща само кучето. Притесненията на близките са за здравословното състояния на Антов заради негови скорошни проблеми. Никой не е подозирал каква ще се окаже истината, дори най-близките му хора.

 

Полицията намира тялото на Александър Антов около полунощ след няколко часа търсене. Собственикът на модна къща „Агресия” никога не е имал охрана и никога името му не е било забърквано в скандали

 

Съвсем близо до мястото на инцидента има няколко къщи на много известни бизнесмени. Районът около тях се пазят денонощно с камери и жива охрана. Дали има свидетели на убийството и заснет ли е извършителят от камерите – още не е ясно. 

 

63-годишният Александър Антов е основател и собственик на модна къща „Агресия”. Един от най-известните дизайнери в страната. Облича както политическият елит, така и олимпийските ни шампиони. Модната му къща шие и за световни марки и дава работа на около 1000 души. Справка в Търговския регистър сочи, че през миналата година Александър Антов се е оттеглил от повечето си фирми в модния бизнес. 

 

Една от версиите, които се проверява, е свързана с бизнеса му. Въпреки че цял ден течеше втори оглед на местопрестъплението, включително с металотърсачи, от полицията все още не съобщават дали са намерили гилзи, нито пък оръжието, с което е извършено убийството.