Оказа се, че един разпасан мигрант е по-ценен от една насилена жена, смята Мира Баджева

 

"Наблюдаваме либерално предателство спрямо жените в Германия. Изведнъж се оказва, че те са оставени сами на себе си. Полицията не се е намесила, а политиците са

Още по темата

омаловажили нещата, медиите - също", посочи журналистът Мира Баджева по повод стотиците мигрантски нападения над жени в Кьолн в новогодишната нощ.

 

"Оказва се, че един разпасал се мигрант, който презира нашите европейски ценности, е по-ценен от една насилена жена", смята Баджева. 

 

Според политолога Огнян Минчев проблемът е в културата на Европа, в която, по думите му, всеки, който е от различна културна и етническа принадлежност, е привилегирован, каквото и да прави. 

 

Същевременно, журналистът на Нова Марина Цекова отбеляза, че има германски училища, в които мигрантските деца са по-облагодетелствани от германските. 

 

"Нещата в Германия ще продължат да бъдат наелектризирани, докато не бъдат посочени виновниците", изтъкна Цекова, която прекара няколко дни в епицентъра на ужаса от мигрантските нападения.

 

Тя поясни, че до този момент в полицията има само един задържан, и то защото в телефона му са намерени кадри от въпросната нощ. 

 

Вижте какви впечатления сподели тя за престоя си в Кьолн!