От работодателската организация публикуваха отворено писмо

 

Остра реакция на най- голямата работодателска организация – КРИБ. В отворено писмо работодателите настояват убийството на собственика на модна къща "Агресия" Александър Антов да бъде разкрито незабавно, а ако това не се случи, вътрешният министър Румяна Бъчварова да си подаде оставката. 

Още по темата

 

От КРИБ очакват виновните за убийството да бъдат наказани "с цялата суровост на закона -справедливо, но безмилостно". 

 

"Александър Антов бе една от иконите на сказанието за това какъв наистина би трябвало да бъде българският преход и в името на светлата му памет ние няма да допуснем смъртта му да остане просто част от черните хроники на медиите. Ако МВР допусне това, КРИБ няма да се примири и ще намери начин да насърчи разкриването на поръчителите, извършителите и пазителите им", пишат от КРИБ в отвореното си писмо.

 

Писмото завършва с думите: "В създалата се ситуация премиерът Бойко Борисов трябва да ни убеди, че тези, които все още сме останали в България, не сме сбъркали и имаме все още шанс да покажем на света, че сме прави". 

 

Дни след убийството на на Александър Антов стана ясно, че  четири от фирмите му са прехвърлени на 38-годишен мъж, който живее в столичния квартал „Фондови жилища":