Българи от Америка" - епизод 13

 

За големите амбиции и неусетно изоставените мечти е поредният епизод "Българи от Америка". Миролюба Бенатова представя истории от Холивуд. Тя се срещна с някога обещаващия барабанист на група „Огнен звук” Васил Ананиев и с вокала на рок група „Фактор” Оги Цолов.
 

За Васил Ананиев Америка е път към себе си, а по пътя изоставяне на мечтата и музиката, в която вярва. Васил има къща с изглед към Лос Анжелис. Занимава се с реставрация на пиана, които продава. Има и други бизнеси, които върти основно в интернет. Барабаните си не е пипал поне две години. С тях той се върна в годините назад към „Огнен звук”, феновете и надеждите за кариера в Америка.
 

"Пет месеца издържахме и парите свършиха. Китаристът и певецът се прибраха в България, аз обаче извадих късмет, защото се запознах със Соня Васи. Тя ме беше харесала още от България. Почуках на вратата й – гледа мен, гледа куфарите и ме „осинови”. Осинови ме за 10 години. Като че ли се продадох за нея само и само да остана в Америка”, разказва Васил.

 

Още за историята на Оги и Васил - гледайте във видеото.

 

Още от Миролюба Бенатова - ТУК.