За АБВ-то на българската политика ще говори Георги Първанов

Певецът Миро ще изпее на живо песента си „Има смисъл” специално за зрителите на предаването „Комбина” тази неделя по Нова. Композицията е създадена за проекта „Антарктида - Послание на края на света до хората от утрешния свят” и е вдъхновена от пътеписа на Людмила Филипова „Пътуване до края на света”. „Има смисъл” е създадена за времева капсула, която беше поставена под българския храм „Св. Иван Рилски” на остров Ливингстън в Антарктида навръх Рождество Христово, и в този си вариант тя няма да бъде използвана за комерсиални цели", споделя Миро. Какво още разказва певеца за своите проекти и личния си живот, гледайте в „Комбина” с Галя Щърбева и Лора Крумова в „Комбина”  тази неделя от 16.00 ч. по Нова.

 

 По дневния ред на обществото и за АБВ-то на българската политика ще говори президентът и лидер на АБВ Георги Първанов. Какви са големите зависимости в малка България  и какво се случва в държавата ? Отговорът от Георги Първанов в едно политическо и лично интервю  в „Комбина”.

 

 В рубриката „Къси разкази” Мария Йотова ще срещне зрителите с един възрастен човек в края на дните си, който води битка да докаже кръвната си връзка с революционера Христо Ботев. Мигът, в който ще видите неговия разказ, е може би един от най-чаканите в живота му. Кой е този човек?

 

 Писателят Калин Терзийски и неговата муза актрисата Елен Колева  за пръв път пред камера разказват за любовната си история. Любовни съчинения или опият ли е любовта? Една история на Красимир Боев.

 

Зрителите ще видят и изповедта на едно от най-разпознаваемите лица на Нова телевизия, което се превърна и в лице на борбата с рака на гърдата . За здравната реформа от първо лице разказва Нана Гладуиш пред Лора Крумова и Галя Щърбева .

 

Атлет с баничка на ден. Той започва да тренира лека атлетика едва когато е на 20 години, но вече има медали от световни състезания. Въпреки че често се случва да яде само по една баничка на ден, не иска да се откаже от спорта, защото това за него е начинът да се измъкне от мизерията, в която живее. Емилиана Китанова ще разкаже една позитивна история, която започва от  ромската махала в Добрич.

 

Миролюба Бенатова представя: Къде са децата на България?  Докато у нас закриват училища, в последния епизод на поредицата „Българи от Америка” Миролюба Бенатова ще отведе зрителите в едно българско училище в САЩ, където децата на нашите сънародници там учат българския език като чужд.

 

Всичко това и още много интересни гости и любопитни теми очаквайте в „Комбина” в неделя от 16.00 ч. по Нова. За повече информация следете официалния канал във Vbox7.com и официалната Facebook страница на „Комбина”.