Много романтично предложение, трудна раздяла и голямо завръщане в следващите епизоди на сериала

Много емоционални нови пет епизода ни очакват в сериала „София – Ден и Нощ“ в седмицата 8-12 февруари, от  22.00 ч. по Нова. Предложение за брак, ново начало, раздяла и голямо завръщане са само част от емоциите, които ще преживеят приятелите в следващите епизоди на риалити сериала. Най-големите изпитания обаче идват с разкриването на две строго пазени тайни, които пренареждат отношенията в квартирата.

 

Наистина ли е бременна Симона – дъщерята на хазяина Боби? Това е мъчителният въпрос, който не дава мира на притеснения баща в епизодите тази седмица. Боби и Симона ще се изправят срещу истината, а последствията ще преобърнат живота на много хора. 

 

Всичко ще се промени и за едно отчаяно момиче, което точно обмисля бягство, когато ненадейно получава… най-романтичното предложение за брак. Как ще реагира тя и каква е цената на щастието?

 

Щастливи дни очакват и новата съквартирантка Теодора, която заживя с приятелите. Слънчевото момиче от Бургас е на 27 години и работи като DJ. Влюбената в музиката Теди внася свежест в квартирата и печели симпатиите на всички. Спечелването на едно сърце обаче ще ѝ струва прекалено скъпо. Усмихнатата Теди неволно създава сложни отношения и попада в капан, от който трудно се излиза. 

 

В капан са и Коко, Митко и Камелия. Те се оплитат в трагикомичен любовен триъгълник, изходът от който е болезнен и с много неизвестни.

 

Не пропускайте епизодите на „София – Ден и Нощ“ - от понеделник до петък, в 22.00 ч. по Нова.

 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-вълнуващите моменти търсете в официалния канал във vbox7.com. Епизодите на "София - Ден и Нощ" можете да гледате и в NovaPlay