Сред тях са козметика за повдигане на бюста, секс играчки и спа комплект

Традиционно номинираните за „Оскар” получават чанта с подаръци, които с всяка година стават все по-странни. Тази година Леонардо ди Каприо и Кейт Бланшет ще имат шанса да приберат у дома подаръци на стойност 200 000 долара, между които и козметика за повдигане на бюста, секс играчки, само за жени, уточняват организаторите.

Още по темата

 

Големите победители ще получат и 10-дневно пътуване до Израел на стойност 55 000 долара, информира БГНЕС.

 

Описвайки подаръците, Академията заяви, че и тази година чантата ще бъде „смес от приказни, забавни и функционални неща за хора, които могат да си позволят всичко, но все още се радват на простата радост да получат подарък”.

 

Актьорите ще бъдат зарадвани и от офертата за наем на автомобили „Ауди” до 45 000 долара и 15-дневна разходка из Япония за 45 000 долара. Звездите ще получат и безплатни процедури за стягане на кожата за 5300 долара и изпарител за марихуана (Haze Dual V3 Vaporiser) за 249 долара.

 

Но торбите с подаръци получават само номинираните в основните категории. Хората, трудили се неуморно зад камерата, ще получат не чак толкова атрактивни поощрения като например уикенд в Ибиза или спа пакет.