24-годишният Диан страда от мускулна дистрофия и е прикован на легло

Представяте ли си да не сте излизали 10 месеца навън, а вместо това да сте приковани към легло? Това е животът на 24-годишния Диан, който страда от мускулна дистрофия. През ноември миналата година Дарик радио излъчи материал за момчето с призив да се съберат средства за специална инвалидна количка, която струва 13 600 лв. Сумата обаче се оказва непосилна за неговото семейство. Средствата за Диан се събраха за около седмица.

 

Сега той има молба. Ето каква е тя: 

 

„Здравейте, имам голяма молба. Надявам се, че ще се приеме сериозно. Ако някой има книги за изхвърляне - класика или такива, които са шедьоври, моля да ми ги подари. Обожавам книгите. Обожавам буквите. А книгите не трябва да се изхвърлят. Благодаря предварително!”.

 

Можете да подарите книга на Дидо, като му я изпратите на следния адрес: https://www.facebook.com/dian.gospodinov.14

Телефон за контакти: Диан Господинов - 0887 205 585. Диан и близките му не могат да си позволят куриерските разходи, така че книгите не трябва да бъдат изпращани за тяхна сметка.

 

Ако някой желае да помогне на момчето финансово – също може да го стори. Добри хора вече са му помогнали да събере пари за инвалидна количка, като точно преди Коледа той е станал от леглото. Финансовото дарение може да бъде направено на сметка:

 

Банкова сметка:
BG56IORT73711003133100
BIC код - SWIFT code :IORTBGSF
Диан Юриев Господинов
PayPal: gospodinov3@abv.bg
Facebook: Диан Господинов - зов за помощ

 

На Диан помогнаха и редица български актьори.