Той бе приет по спешност в болница, след като се почуства зле

 

Проблемите със здравето на Наско Сираков може да са предизвикани от тежка катастрофа, която той е претърпял преди дни. Това написа неговата съпруга Илиана Раева в профила си във Facebook. 

Highslide JS
 

"Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента. Днес той е по- добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие. Надявам се, че разбирате притесненията ми и ще ме извините, че вчера отказах да разговарям с медии, както и да отговоря на многобройните ви съобщения", написа Раева в социалната мрежа. 

 

Към момента футболната легенда остава под лекарско наблюдение. Вчера той беше приет по спешност в болницата "Света Анна", след като се почуствал зле в ранните часове на 3-ти март. Сираков се оплаквал от главоболие и виене на свят.

 

Доцент Росен Kaлпачки от "Света Анна" каза, че Сираков е стабилизиран, но няколко дни той трябва да стои неподвижен и на спокойствие.

 

"Когато го приехме, той не можеше да ходи и да стои", разказа Калпачки. 

 

Според лекарите симптомите, с които е приет Сираков, могат да се дължат на редица заболявания, някои от които сериозни и затова бившият футболен национал ще остане в лечебното заведение няколко дни.

 

Бившият футболист е в добро състояние, контактен е и дори се шегувал със състоянието си.