Бойко Борисов и Сотир Цацаров са основните фигури, намерили място сред 350-те страници

 

Той е директен, за него често казват, че е луд, но никой не оспорва, че е откровен и вярва в това, което прави. Написа своята биографична книга, доста пикантна, в която разказва за битките си с властта, за спорта, фобиите си, срещите със смъртта… и за жените си.


„Дадох първия екземпляр от книгата „Истината боли – безмилостно за медиите, политиката, спорта и жените” на дъщеря си Петя”, казва журналистът Сашо Диков.


Книгата е от 350 страници, а Сашо Диков казва, че това е само част от фондовете, които са добили книжен вариант.


„Аз съм писател, който не умее да пише. Купих си диктофон, сваляха ми текста, задаваха ми допълнителни въпроси и обработваха текста”, казва журналистът.


Бойко Борисов и Сотир Цацаров са основните фигури, на които обръща внимание в книгата си.


„Не вярвам на сълзи. Ще повярвам малко на Боко Борисов, ако ми даде личен пример – да каже кой му прати SMS-а и да махне здравният министър Петър Москов, защото той внася контрабандно лекарства. Борисов успява да прави схеми. Комбинативен е. В него най-много ме дразни, че на обяд казва едно, а вечер е на друго мнение. Искал съм от Борисов две неща. Два-три пъти съм се срещал с него в хотел в Берлин. Предполагам, че ако го изработят и наистина има контрабанден износ на цигари, тогава става лошо. Ако се докаже, че ние внасяме петрол от ИДИЛ, пак ще стане лошо. Много „ако”-та стоят срещу Бойко Борисов. Ако се докаже, че Пеевски и Цветан Василев са съсобственици в „Булгартабак”, каза в стедиото на „Комбина” Сашо Диков.


Казва, че е горд, че през годините не е взел една стотинка рушвет. Разказва и за „гладиаторските” времена в спорта. Няколко пъти е бил на крачка от смъртта и обяснява, че когато си на прага на смъртта, животът ти минава пред очите като на лента.


„Доволен съм, защото се чувствам добре в себе си”, добавя той.