Този вид обувки трайно се настаниха в ежедневието ни

Отдавна вече никой не се учудва, когато види жена с кецове извън спортната зала. Този вид обувки трайно се настаниха в ежедневието ни и затова има достатъчно основателни причини. На първо място те са удобни. Изключително, безкомпромисно, божествено удобни. Обувките с токчета са секси, безспорно. Но усещането да можеш да извървиш километри (да бързаш за среща, да тичаш след автобуса), без краката ти да роптаят на всяка стъпка, е несравнимо. А обувки, които усещаш като част от тялото си – незаменима част от всеки дамски гардероб. Ежедневието на повечето от нас е много натоварено и ако не прекарвате дните си, возейки се в кола и елегантно поклащайки обут с токчета крак в някое кафене, по-добре заложете на спортните обувки. Вярвайте, краката ви ще ви бъдат благодарни.

 

На второ място те са подходящи за почти всякакви случаи. За спорт, за разходка, за пазаруване, за майки, които трябва да бутат колички или да тичат след току-що проходилото си дете. Подходящи са и за офиса, стига да не се налага да спазвате някакъв много строг бизнес дрескод. Много малко са местата и поводите, на които не можете да си позволите да се появите с добре съчетани с облеклото кецове. Звездите ги носят дори на червения килим, а у нас Васил Найденов ги обезсмърти и наложи като мода още преди десетилетия. Все пак, не се увличайте прекалено и не губете добрата си преценка.

 

На трето място кецовете вече не са запазена територия само за тийнейджърките. Могат да се носят и от зрели жени с изграден стил, без да изглеждат смешно. Но за сметка на това, ще допринесат за една актуален, раздвижен и по момичешки свеж вид.

 

На четвърто място спортните обувки могат да се комбинират почти с всичко. Не само с джинси или къси панталони, но и с романтични, секси, къси или дълги рокли, както и със сако. Комбинациите са почти неизчерпаеми, а като се добави подходящата чанта, шал, бижута и други аксесоари, визията става напълно завършена.

 

В момента на пазара се предлага огромно разнообразие от кецове и спортни обувки. Те могат да бъдат както от плат, така и от кожа или велур. През последните години хит с тези с равна платформа – т.н. флатформа, като някои от тях могат да са с връзки, а някои – без. Има изчистени, едноцветни модели, има такива в ярки цветове, металик или с цветен принт, има декорирани с капси, камъни, ресни. Колкото и да сте претенциозни или да не сте почитатели на спортния стил, със сигурност ще намерите нещо за себе си.

 

Цялото това разнообразие с марка KALAPOD можете да откриете на http://www.kalapod.bg/damski-kecove/. Тук се предлагат всякакви модели, цветове и размери кецове, подходящи за всякакви случаи и комбиниращи се добре с всичко. Прибавете към  удобството и функционалността красив и модерен дизайн, ежеседмично обновяване на колекциите с най-нови модели, както и изключително доброто съотношение качество/цена. И още – възможността да избирате спокойно от комфорта на своя дом, без навалици, бързане и истерии. С всичко това предложението става направо неустоимо, нали? Вашите нови пролетни кецове ви очакват в KALAPOD. Не губете повече време, грабнете ги и се заредете с динамика и свежо пролетно настроение!

 

*Платена публикация