Нов епизод в скандала между ДСБ и ГЕРБ

 

Нов епизод в скандала между ДСБ и ГЕРБ. След като вчера от партията на Бойко Борисов призоваха за оставките на двама реформаторски министри, тази сутрин позицията е коренно различна. От ДСБ пък са убедени, че всичко е сценарий, с който премиерът е съвсем нясно.

Още по темата


„Има голямо значение, че колегите от ДСБ наричат премиера „лъжец”, наричат нас „мафия”, заяви в студиото на „Здравей, България” Цвета Караянчева от ГЕРБ и се обърна към Атанас Атанасов от Реформаторския блок с думите: „Вашата борба срещу ДПС е излизане извън залата. Вашата борба е говорене от Facebook. Това не е борба. Трябва да говориш с хората, да влезеш между тях, защото няма как да бъдеш опозиция, когато нямаш структура. Бъдете достойни. Изтеглете хората си от властта”.


„Искаме премиерът Борисов да махне хората, които са на ДСБ и заемат високи политически позиции”, добави Караянчева.


„Може би колегите от ДСБ очакват да се провалим от всичко това. Не, няма да се провалим, защото ние подкрепяме правителството, подкрепяме премиера и всичко това, което се говори за някакъв разкол между парламентарната група и Борисов, или между Цветан Цветанов и Бойко Борисов, са пълни глупости”, каза още Цвета Караянчева от ГЕРБ.