Лелята на Марко и Цеци отрича двамата да са замесени в хазарт

 

Двама мъже бяха застреляни в центъра на Ботевград в петък вечер. Убитите са братя, на 31 и 34 години. След убийството в Ботевград пристигнаха екипи и на жандармерията заради сигнал за възникнало напрежение в ромската махала. Повече от сто служители на реда пазят центъра на града и махалата.

Още по темата


„В 21 часа ми се обадиха да ми кажат, че са убити. Имаха врагове. Те работеха като охрана. Девет дни откакто работят там. На десетия го убиха. За нас бяха добри момчета, ако не ги закачат и не се бият. Марко го бяха били и спря работа. Сега ще станат десет дни, откакто ги върнаха на работа. Видях ги предния ден, Марко беше тръгнал към конете, а Цеци отиваше да види децата”, разказа леля Радка, която се грижи за Марко и Цеци.


Тя отрича двамата да са замесени в хазарт. Майката на Марко и Цеци е починала преди 7 години. Двамата нямат баща, разказват близки и роднини на убитите момчета.


„Страх ни е за нашите деца. Казват, че по-яките момчета от нашия квартал, ще ги пребиват”, споделя леля Цецка от квартала, където са живели Марко и Цеци.


От жандармерията обаче патрулират близо до дома на убитите момчета.


Повече по темата гледайте във видеото.