Предаването получило още много сигнали за лоши практики в академията

 

Версията на вече уволнения професор от НСА Николай Колев за секс скандала с бившата адреналинка Ваня издиша. Това заяви репортерът на предаването Боби Ваклинов в ефира на „Събуди се”.

Още по темата


Очаквах повече от един професор”, категоричен беше Ваклинов.


Той и колегата му Красимир Луканов отговориха на обвиненията на проф. Колев в манипулиране на записите със скрита камера, на които се вижда как той гарантира на студентката, че ще вземе изпита си по физиология, ако прави секс с него.


От осем години съм в „Господарите”, но такова чудо не бях виждал”, коментира от своя страна Луканов.


Той обясни, че записът не е излъчен в неговата цялост, тъй като бил с продължителност на игрален филм. Всички заинтересовани лица обаче можели да изгледат пълната версия.


Заплахите на проф. Колев да съди предаването екипът приема като комплимент.


Когато искат да ни съдят, значи сме си свършили работата добре”, казва Боби Ваклинов.


Той призова професорът „мъжки да признае за случилото се” по примера на Бил Клинтън, който след първоначалното отричане, признава за аферата си с Моника Люински.


Красимир Луканов каза още, че след излъчването на скритата камера по казуса, завалели сигнали за лоши практики в НСА, изпратени до редакцията на „Господарите”.


Ако дори 5% от това, което получаваме като сигнали, е истина, прокуратурата трябва да си отвори постоянен офис в НСА”, коментира Луканов.