В неделя температурите на места ще скочат до 30 градуса

Очакват ни топли и слънчеви почивни дни. 


В събота студеният вятърът ще стихне и ще се затопли. Ще се радваме на предимно слънчево време. След обяд на места ще се развие купеста облачност, но валежи не се очакват. 


Сутринта температурите ще бъдат между 6 и 11 градуса. Ще духа юг-югозападен вятър и с него дневните температури ще се повишат, като максималните ще достигнат стойности между 21 и 26 градуса.


По Черноморието ще е слънчево със слаб югоизточен вятър.  Максималните температури ще са 18 – 20 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 12 градуса.


Планините ще са идеално  място за разходка за всички, които искат да прекарат деня навън. Там ще е предимно слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, но без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Температурите ще се повишат. Максималната на височина 1200 метра ще е около 16, а на 2000 метра – около 8 градуса.


И в неделя времето ще бъде предимно слънчево и още по-топло. Живакът ще скочи до 25-30 градуса. В следобедните часове ще има временно заоблачаване, но без дъжд.


В понеделник ще е още малко по-топло. През следващите дни от новата седмица обаче от север започва да прониква студен въздух. Температурите ще се понижат значително. Ще има и валежи.