ДПС изживява една от най-тежките си кризи, коментира журналистът

 

„ДПС изживява една от най-тежките си кризи от създаването си и затова Ахмед Доган се появи по време на конференцията на партията. Той ще се появи и в партията с конкретни отговорности в качеството си на почетен председател”, коментира в предаването „Комбина” журналистът Валерия Велева.

 

„За първи път в една политическата партия в България ръководството се разделя между почетния лидер и оперативния председател. Почетният лидер на ДПС ще държи контрола върху всички органи на партията, върху парите, върху стратегията и визията на партията,а оперативният председател ще извършва оперативната работа. Аз смятам, че това е това е правилен ход, макар че си мисля, че Доган трябва да се върне и в оперативната политика”, добави тя.

 

„Чух, че НСО са забранили на Ахмед Доган да се появява на трибуната. Вероятно може да има такава забрана, но по-скоро си мисля, че Доган не искаше да застане на трибуната, за да не фокусира върху себе си вниманието и да даде възможност на новия човек да застане в светлината на прожекторите. Така и трябва да бъде”, коментира още Валерия Велева.