Преди това обаче двата отбора претърпяха радикални размествания

Тази вечер звездните стажанти получиха задача лично от Босът. Стефан Шарлопов възложи на своите стажанти изработването на детска книжка и предупреди, че освен него, за отличното изпълнение ще следят и 5-годишните му синове Георги и Илия.

 

Преди да получат поредната си задача, двата отбора претърпяха радикални размествания в редиците си, след като Ангелите показаха абсолютна нетърпимост миналата седмица. Албена стана част от Отборът, а Таньо Шишков и Петя Буюклиева бяха преместени в отбора на Ангелите.

 

Тити и Петя бяха избрани единодушно за проджект мениджъри на тази задача, а тя беше дебют в ръководните функции и за двамата. По време на планирането в офисите, Ангелите решиха да се доверят напълно на Марта за сюжета на приказката, защото тя има най-голям опит в тази сфера. Вачкова избра Рут да бъде главен герой като едно типично буйно момиче, а отношенията между двете нямаха нищо общо с тези от миналата седмица.

 

Отборът се колебаеше между 100 Кила и Тити за главен герой на книжката си и в крайна сметка реши това да бъде Явор, защото неговата история може по-лесно да бъде обяснена на децата. Килата се захвана с писането на приказката, а Албена Вулева се превърна в негов коректор.

 

Тя беше възмутена от правописа на рапъра, но с помощта на Юлиян успя да приведе текста в приличен вид. Това предизвика и първите сериозни разногласия в Отборът. 100 Кила се ядоса на промените в неговия текст, а пиперливата Албена отказа да му угоди и да промени редактираното от нея.

 

 

В епизода утре вечер ще видим представянето на двете приказки пред най-взискателното жури – дечица на 6-годишна възраст. Кой ще предизвика по-силна емоция в тях и ще успеят ли и двата отбора да задържат вниманието на малчуганите, ще разберем утре вечер от 21 часа по Нова.