Жена загина при тежка катастрофа край Велико Търново

 

Голямото завръщане след 4 дни почивка. Натоварени участъци и задръствания имаше по някои от главните пътища у нас.  Жена загина при тежка катастрофа край Велико Търново. 

 

Още в следобедните часове трафикът на всички входове на столицата се натовари. Екипи на КАТ подпомагат трафика на всички входове. Очакванията са 80 000 автомобила да влязат в града до края на деня.

 

Натоварено е движението и по големите пътища в страната – магистралите „Тракия”, „Струма” и „Хемус”. За да се улесни трафикът – има и реорганизация на движението – на 15-тия км на „Хемус”  при Елешница има две ленти в посока София.

 

Две ленти има и при Владая – от където се очаква да влязат най-много коли. Обичайно най-натоварено  беше за прибиращите се от Гърция по пътя Кулата-София. за щастие до инциденти и тапи на пътя не се стигна.

 

За да избегнат задръстванията  от събота, всички се втурнаха да се прибират от сутринта.  Дори почиващите в родните курорти напуснаха хотелите по-рано. Това затрудни движението по пътя Банско-Симитли. Следобед колоната стана по-голяма, но това не доведе до сериозни проблеми на пътя. Изнервени шофьори, обаче предприемаха рискови изпреварвания.

 

Недоволни бяха и шофьорите на тежкотоварни автомобили, за които в ранния следобед влезе забраната за движение. Голямото прибиране беше обезпечено със сериозно полицейско присъствие.

 

Очакваме вашите снимки и видеа от натоварения трафик и задръстванията. Изпращайте ни ги в "Моята новина"