Без проблем шофьорът успява да спира, за да се качват и да слизат пътници

 

Наш зрител ни изпрати шокиращи кадри на автобус, който се движи по линията Долни Дъбник – Плевен с предна дясна гума във въздуха. Без проблем шофьорът успява да спира, за да се качват и да слизат пътници. Кадрите са от 20 май.

 

„Задницата от лявата страна беше паднала заради спукана въздушна възглавница, а предното дясно колело беше във въздуха. Така рейсът си спря на спирката на Ясен, качи пътника и продължи към Плевен”, разказа Владислав. 

 

В петък следобед Владислав попада на уникалната гледка – пълен с пътници градски автобус се движи на три гуми. 

 

"Беше опасно. Не е нормално да гледаш автобуси, където се движат и задницата е почти паднала, а предницата е във въздуха. А ми направи впечатление, че предна дясна гума е във въздуха", обяснява Владислав – автор на клипа. 

 

Автобусът е собственост на общинският автотранспорт в Долни дъбник. Возилото е на 20 години, а шофьорът му - човекът с най-голям стаж зад волана във фирмата. за ситуацията обвинява бордовия компютър на автобуса.

 

"Мъчих се да го спадам, ама то не иска и после като изключих ключ-масата и падна долу", разказва шофьорът на автобуса Николай Иванов. 

 

На Николай ще му бъде потърсена отговорност за това, че не е спрял автобуса навреме.

 

Репортер: Мартин Георгиев

 

Изпращайте ни и вие сигнали за нередности и абсурди! Очакваме ги в "Моята новина"