Развръзката на първия сезон ще разкрие редица задкулисни игри

 

В седмицата на големите финали, Нова ще зарадва зрителите на „Откраднат живот” с двойни епизоди. В следващите няколко дни те ще имат възможността да проследят развръзката на първия сезон на култовия български сериал, а дългоочакваният край е в четвъртък, 2 юни.

 

Тази седмица напрежението в болница „Свети Кирил” ще бъде по-голямо от всякога. Биляна продължава да живее в апартамента на Калин, но той вече не иска само приятелството, което тя е готова да му даде. Нейните постоянни откази ще станат причина за големия скандал, който ще се разрази между двамата и ще накара Биляна да направи кардинални заключения за бившия си любим.

 

Александър ще бъде разкъсван от вътрешни терзания и само появата на професор Камбуров ще го направи щастлив. Доктор Василев ще се чувства все по-беззащитен в желанието си за близост с Биляна, но дали ще се осмели да наруши обещанието, което даде на Калин и ще изложи ли кариерата на своята любима на риск, предстои да разберем.

 

Отношенията между доцент Захариев, доктор Стилянова и Виолета Захариева също ще поемат в нова посока. След като Виолета се опита да убие нероденото дете на Галя, Петър ще се привърже още повече към своята специализантка, изпаднала в безпомощност и това ще го накара най-после да вземе категорично решение за съсипания си брак. Дали обаче Захариева ще остави съпруга си да си тръгне просто така или ще вземе още по-радикални мерки, за да го раздели с Галя, ще видим в предстоящите епизоди.

 

Семейството на Иван и Евгения Генадиеви също ще бъде разтърсено от вътрешни противоречия. Докато Евгения продължава да се тревожи основно за щастието на Калин, съпругът ѝ ще се притеснява за поста си на директор, а заплахата ще става все по-голяма. Между кариерните и личните тревоги, доктор Кръстева ще приеме малко момче с тетралогия на Фало, а Александър и професор Камбуров ще поемат неговия случай.

 

Kакви ще са последиците от работата на доктор Василев с момчето, което има същата диагноза, с която самият той се е родил, и дали това няма да доведе до ненадейни прозрения на педиатъра? Ще бъде ли разкрита най-голямата тайна на Генадиев?

 

Дългоочакваната развръзка на „Откраднат живот” предстои във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 до 22:00 часа по Нова. Допълнителна информация за сериала можете да намерите на официалната Facebook страница, както и във Vbox7.com канала на продукцията.