В поредицата смелият екип ще изпробва своите възможности и тези на лодките си

Поредицата „Каубои в студени води“ се завръща в ефира на Viasat Explore с нов трети сезон. Епизодите ще се излъчват всеки вторник от 31 май до 19 юли от 22.00 ч. 

 

В новия сезон феновете на поредицата ще проследят амбицията на Капитан Джилет и неговия кораб „Midnight Shadow“ да хване 2,5 млн. фунта (повече от 1 млн. кг) херинга по източното крайбрежие на Канада.

 

В същото време колегата му Морис Анстей изпробва възможностите на лодката и екипажа си, докато се придвижват през коварната Алея на айсбергите и печално известните заливи Рок. 

 

На западния бряг екипът от баща и син – Конуей и Рик, започват риболовния сезон на 200 мили (370 км) от брега на борда на новата си лодка на „Seadoo“. Екипажът плава в опасните води по края на континенталния шелф и, ако времето се влоши, лодката може да потъне преди да е пристигнала помощ. Експедицията ще бъде опасна, но дали ще си струва поетият риск?

 

Капитан Рик повежда кораба „Crane’s Legacy“ към морето в началото на сезона на омарите. Но след рязък спад в улова той веднага разбира, че бракониерите застрашават неговата дейност.

 

На Западния бряг Андре и Мишел се опитват да компенсират загубите си от миналия сезон с екипаж от новобранци. В един от епизодите екипажът на „Sebastian Sails“ се сблъсква с изключително големи вълни в търсенето на скариди. Те успяват да се справят, докато Капитан Морис бива изправен пред истинско бедствие - човек зад борда.

 

Ще се справят ли с улова, за който са тръгнали всички екипажи и струва ли си поетият риск – гледайте в поредицата „Каубои в студени води“,  всеки вторник от 31 май до 19 юли, от 22:00 ч. по Viasat Explore.


Още за продукциите на Viasat Explore можете да откриете на viasatexplore.bg, както и на Facebоок страницата на канала.