Всеки ден през тази седмица ще бъде представена по една участничка в проекта

 

Пет дами ще променят изцяло живота си в първото уеб риалити в България “Великолепните 5”. 
В продължение на пет седмици пет жени на различна възраст, с различен социален статус, ще се впуснат в едно пътуване, а неговата цел е на финала да променят всекидневието си към по-добро, като отново се почувстват пълноценни и щастливи. 

Още по темата


Най-новият проект на продуцентска компания 7talents може да следите от днес във Vbox.com, където всеки ден тази седмица ще бъде представена по една участничка.


„Това са пет жени, които започват едно много интересно пътуване към себе си. Те ще снимат себе си сами, във видео дневници без режисьор, без оператор ще споделят с нас живота си и как преминават през това пътуване. Довериха се на нашите петима ментори, които пет седмици ще ги водят в пътя към тази промяна”, обясни продуцентът Боряна Гидикова. 


„7 talents е първата продуцентска къща в България , която се занимава с уеб видео и се осмели да направи уеб риалити, което е много интересен проект. Ще се излъчва всеки ден, всяка сутрин пускаме видеата във Vbox.com, след това и в останалите ни платформи. В студиото на 7talents предстоят още много, много интересни проекти”, зарича се продуцентката. 


„Лятото ще ви изненадаме с две много красиви момичета, които ще разкажат как можеш да станеш популярен и много известен в България и надявам се още много, много проекти, за които сме отворени към хората, които сами създават видео съдържание, сами правят видеа за интернет. Ние ги очакваме”, добави още продуцентът Боряна Гидикова.