Дни след успеха си на "Ролан Гарос" тя разказа за победите и загубите в живота и кариерата си

 

„Чувствам се по-добре, когато има подкрепа на корта”, разказа Цветана Пиронкова в интервю за предаването „Комбина”. Дни след успеха й на „Ролан Гарос” тя се срещна с Лора Крумова, за да разкаже повече за победите и загубите в живота си и за семейството, което винаги я е подкрепяло.

 

„Баща ми е винаги с мен. В Париж беше почти цялото ми семейство. След всеки мач пристигаше по още някой член на семейството и това направи атмосферата още по-приятна”, сподели тя.

 

Баща ми е най-големият ми съдник и най-голямата ми подкрепа. Всички в семейството играем тенис – и аз, и брат ми, и сестра ми, и двамата ми братовчеди. Ние бяхме на корта постоянно. Той успя да запали в нас страстта към този спорт. Той много държеше да гледаме мачовете от „Ролан Гарос” и „Уимбълдън”, тенисистите от екрана бяха нашите герои”, разказа Пиронкова.

 

 „Човекът до теб, ако е твоят човек, ще те разбере. При мен така се получава. Подкрепата, която получавам от него, не мога да я получа от никой друг”, призна Цвети Пиронкова. „Той също много харесва тениса. Аз го научих и сега е много добър”, разказа тя. „Аз смятам, че ще остана в този спорт, със семейството ми правим тенис клуб и ако се развиваме добре, може да стане и академия”, каза още тя.